Anca Serea, mesaj tulburător pe internet. Ce spune referitor la moartea primului soț și trădările la care a fost supusă


Anca Serea și-a deschis sufletul într-o postare emoționată pe blogul ei și pe rețelele de socializare. Vedeta a vorbit despre încercările grele la care a supus-o viața, dar care au transformat-o în persoana care este astăzi: un om puternic.


Anca Serea și-a pierdut primul soț, pe omul de afaceri Filip Poplingher, în urmă cu 9 ani. Acesta avea leucemie. Vedeta a dezvăluit ulterior că s-a luptat cu boala cruntă timp de trei ani. 

“Am trecut în decursul vieții prin multe încercări grele. Pe unele le cunoașteți și voi deja, respectiv pierderea unui om drag când eram foarte tânără, apoi au urmat și alte pierderi. Acestea sunt cele mai greu de suportat. Au mai fost și trădări din partea unor oameni în care aveam încredere și tot felul de teste la care simt că am fost supusă pentru a deveni omul care sunt astăzi. Nu mă consider perfectă, dar cu siguranță nu mi-a fost ușor, deși așa poate părea din exterior”, spune Anca Serea pe blogul ei.

 

Vedeta a vorbit, mai demult, despre drama prin care a trecut: “Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copiii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, spunea Anca în direct la Pro Tv, în cadrul emisiunii ”Uite cine dansează”. 

Vedeta încearcă să fie îngăduitoare cu toți cei care i-au greșit. “Încerc să îmi păstrez zâmbetul pe buze în orice situație, să mențin o perspectivă optimistă și să fiu mai indulgentă nu doar cu mine, ci și cu cei din jur. Până la urmă, suntem cu toții oameni și suntem supuși greșelii. Mi se pare normal să iert sau să trec cu vederea, căci până la urmă Dumnezeu vede tot și doar El este în măsură să decidă cine este sau nu vinovat”.

 

FULLSCREEN
Anca Serea, mesaj tulburător pe internet. Ce spune referitor la moartea primului soț și trădările la care a fost supusă
  • /

related posts