Anca Țurcașiu, spectaculoasă în costum de baie la 50 de ani. Ce selfie și-a făcut artista


Pentru unele femei vârstă este doar un număr, iar Anca Țurcașiu este exemplul perfect. Cu un trup la fel de sexy ca pe vremea când făcea furori în “Miss Litoral”, artista și-a impresionat fanii de pe Facebook.


Anca Țurcașiu rămâne și la 50 de ani una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Cântăreața își pregătește bronzul pentru sezonul estival, pe care în fiecare an și-l petrece la mare, având contract cu un hotel de lux.

Anca le-a făcut o surpriză fanilor și s-a fotografiat în costum de baie. Selfie-ul în bikini cu Anca Țurcașiu face furori pe internet: cu un abdomen super plat, vedeta le face invidioase și pe femeile cu 20 de ani mai tinere.

Sursa foto: Facebook

Cântăreața are un corp spectaculos, dar și un fel la fel de frumos. Vedeta nu își arată vârsta și impresionează cu forma sa fizică.

“Să nu mai vorbim de vârstă, important e cum te simți pe dinăuntru. Nu fac mare scofală, alimentația e singurul lucru la care am grijă. Nu mănânc carne și lactate, dar mănânc pește și ouă. Din anii ’90 țin dieta asta. Eu nu sfătuiesc pe nimeni să facă asta. În familia mea nu mai respectă nimeni acest mod de viață. Eu am fost o grăsuță, o durdulie toată viața. Datorită sportului am devenit longilină. Nu fac tratamente speciale nici pentru păr sau piele. Nu pierd timp. Nu mă duc la cosmetica”, povestea Anca Țurcașiu la “Vorbește lumea”.

Sursa foto: FACEBOOK/ Anca Turcasiu

related posts

Modifică setările cookies