Anca Țurcașiu, ten impecabil la 49 de ani. Imaginile cu care și-a uimit fanii de pe Instagram


Anca Țurcașiu este un fel de Jennifer Lopez de România... în sensul că refuză să îmbatranească. Dacă diva latino are 50 de ani, iar Anca a împlinit 49 în primăvară.


“Ești un exemplu pentru noi, femeile. Ești foarte frumoasă și foarte naturală” – astfel de complimente primește zi de zi Anca Țurcașiu pe pagina ei de Instagram. Cântăreața este destul de activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu admiratorii ei. Deși anul următor schimbă prefixul – face 50 de ani, Anca Turcașiu arată cu cel puțin 10 ani mai tânără. 

Fanii artistei sunt impresionați de naturalețea acesteia și de chipul ei mereu tânăr. Posesoarea unui bronz perfect, Anca Țurcașiu mărturisea mai demult, pentru perfecte.ro, că este foarte atenta cu expunerea la soare.

 

“Din 1986 până azi, îmi petrec cate trei luni pe an la mare, în care fac zilnic plajă câte trei ore. Așa că dacă faci un calcul, vei vedea că m-am expus la soare foarte mult timp. În condițiile astea, chiar nu mai am nevoie de solar sau de creme autobronzante,” a declarat Anca Turcasiu.

“Mai mult decât atât, sunt foarte atentă cu soarele, pentru că stiu ce înseamnă melanomul. Eu am pierdut-o pe mama din această cauză, așa că m-am documentat mult despre acest subiect. Aceasta este cea mai agresivă formă a cancerului, însă daca o descoperi la timp, te poți salva,” a completat ea.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

related posts

Modifică setările cookies