Anda Adam a negat că divorțează, dar apar noi detalii despre relația ei: „S-au aruncat cuvinte grele”


În anul 2015, Anda Adam a decis să se căsătorească cu Sorin Andrei Nicolescu, bărbatul despre care artista credea la cea vreme că este bărbatul vieții ei.


După un mariaj care a durat aproximativ cinci ani, timp în care Anda Adam a născut și o fetiță, presa a început să speculeze că artista este la un pas de divorț. Deși nu a confirmat, dar nici nu a negat că zvonurile ar fi adevărate, cântăreața a dat de înțeles că lucrurile nu mai merg ca la început în relație, dar că acest lucru nu este un motiv de îngrijorare.

Jurnaliștii de la Impact au dezvăluit însă că au informații noi despre mariajul Andei Adam și că artista este la un pas de divorț, fiind o chestiune de zile până când și ea va anunța oficial acest lucru. Potrivit acestora, neînțelegerile dintre cei doi au dus la o ruprută care nu mai poate fi reparată.

„S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și tot atunci Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, despre custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliare, pe care au deschis-o amândoi. Ea privește totul cu destul de multă detașare, probabil că a și trecut în viața asta prin cumpene care au călit-o. Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze. Fiica lor nu știe încă, însă vor trebui să îi explice de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună, mai ales că fata este măricică. Vor rămâne cu siguranță în relații bune, de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există. S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele”, a spus pentru sursa citată o persoană aproiată celor doi.

foto: Instagram Anda Adam

Vezi și: Facem Level – episodul 8: RobyNET a găsit terapia ideală în Euro Truck Simulator 2

FULLSCREEN
Anda Adam a negat că divorțează, dar apar noi detalii despre relația ei: „S-au aruncat cuvinte grele”
  • /

related posts

Modifică setările cookies