Anda Adam, apariție extrem de sexy la TV. Artista a dezvăluit secretul unei siluete perfecte


Anda Adam arată din ce în ce mai bine. Artista a dezvăluit în cadrul emisiunii Vorbește Lumea ce metode folosește să se mențină în formă. 


Anda Adam are un corp dem de invidiat. Deși a devenit mămică, Anda arată spectaculos. Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, artista a dezvăluit care este secretul unei siluete de invidiat. De asemenea, vedeta a povestit și unde și-a petrecut vacanța de vară. 

Citește și: În costum de baie, Anda Adam arată ca una din iubitele lui Hugh Hefner, cel mai invidiat bărbat din lume

Artista consumă un ceai care o ajută să fie în formă: "E un ceai 100% natural. Am fost plecată de două ori în vacanță cu Evelin. De fiecare dată când am plecat în vacanță am luat ceaiul cu mine să pot mânca și lucruri care îmi plac și, totuși, să nu mă întorc din vacanță cu câteva kilograme în plus. Din mai până acum am slabit 5 kilograme. Nu mă mânânc după ora 6. Beau apă cu lămânie", a mărturisit Anda Adam. 

Pe langă această metodă, Ada face mult sport și are grijă la alimentație. 

 

În ceea ce privește vacanța de vară, Anda a declarat: "De când a venit Evelin pe lume, mi s-au schimbat prioritățile. Dacă până acum mergeam în locuri în care muzica era foarte zgomotoasă, acum aleg locuri care au și spații de joacă pentru copii. Am fost de două ori în vacanță,la început de vară , în Turcia. Și acum, am venit de la mare, de la noi".

FOTO în galeria de mai jos

Artista și soțul ei, Andrei Nicolescu, au împreună o fetiță de patru ani,Evelin. Cei s-au căsătorit în anul 2015.

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Anda Adam, distractie in familie

related posts

Modifică setările cookies