Anda Adam, ipostază tandră cu iubitul în Mykonos. Cum au reacționat fanii artistei


Deși au trecut doar două luni de când soțul ei a confirmat despărțirea, Anda Adam este îndrăgostită lulea și nu-și mai ascunde relația cu afaceristul clujean.


Anda Adam nu a vorbit până în prezent despre divorț, însă Sorin Nicolescu a clarificat lucrurile după ce, în iunie, pe rețelele de socializare a apărut o fotografie în care Anda era îmbrățișată tandru de un alt bărbat. 

Este vorba despre același bărbat cu care artista se relaxează zilele acestea în vacanță. Anda Adam și-a refăcut rapid viața și se iubește cu un afacerist din Cluj. Cei doi și-au oficializat vara aceasta relația și pe Instagram, iar vedeta este răsfățată ca o prințesă de noul iubit. Bărbatul și-a tatuat chiar și inițiala numelui ei.

De câteva zile, Anda și iubitul ei se bucură de soare și plajă în insula grecească Mykonos. “Noi 2!”, a scris vedeta în dreptul fotografiei în care apare în brațele iubitului.

Fanii i-au făcut complimente pentru felul în care arată și au îndemnat-o să “trăiască clipa” și să se bucure de viață. Nu toți sunt însă încântați de noua relație a blondinei. “Păcat că ai avut o familie frumoasă!” sau “Meriți ceva mult mai frumos” – sunt două dintre mesajele postate de internauți. 

Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au căsătorit în 2015 și au avut parte de o nuntă ca-n povești. În același an, artista a născut o fetiță, pe nume Eveline. Zvonuri despre un posibil divorț între cei doi existau încă de anul trecut, însă vedeta a refuzat de fiecare dată să vorbească despre acest subiect. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Elon Musk devine Terminator!

 

related posts

Modifică setările cookies