Anda Adam, nouă replică pentru Bianca Drăgușanu după ultimul lor conflict: „Tot ce spune ea...”


După ani întregi în care s-a crezut că cele două sunt mari rivale, Bianca Drăgușanu și Anda Adam spulberă totul. Ce a spus artista despre fosta soție a lui Victor Slav?


Deși mulți au crezut în toți acești ani că sunt într-un conflict constant, Anda Adam iese în fața și elimină toate zvonurile de acest fel. În cadrul unui interviu pentru playtech.ro, cântăreața a mărturisit că este în totalitate de acord cu ce a spus fost soție a lui Victor Slav. 

Spiritele s-au calmat după ce prietena lor comună, la care obișnuiesc să se machieze, a vorbit despre remedierea conflictului. Primul pas spre împăcare a fost făcut de Bianca Drăgușanu, care i-a transmis scuze cântăreței după ce ani la rând a avut mici răutăți la adresa ei.

Anda Adam și Bianca Drăgușanu au intrat în noul an fără conflicte, după un așa-zis „război fără sfârșit”.

Artista a dezvăluit pentru sursa menționată mai sus că ultimele lucruri spuse de Bianca Drăgușanu au fost complet adevărate și că între ea și fosta soție a prezentatorului TV nu a existat nicio rivalitate: „Este adevărat tot ce spune ea. Între noi două nu a existat și nu există niciun fel de rivalitate”.

Sursă foto: Instagram

  • Anda Adam, nouă replică pentru Bianca Drăgușanu după ultimul lor conflict: „Tot ce spune ea...”

related posts

Modifică setările cookies