Andra, așa cum nu te așteptai să o vezi: a devenit propria stilistă și s-a filmat când s-a vopsit acasă


Oficial, de astăzi, 15 mai, saloanele de înfrumusețare s-au redeschis, dar una dintre cele mai iubite vedete din România arată că, în situații de urgență, te poți descurca și singur în domenii pe care altfel le-ai considera total străine.


Așa a devenit Andra…stilistă. Iar pe timpul izolării s-a vopsit singură, acasă și s-a și filmat. Mai mult, a mărturisit pentru fanii ei:
 
 “Ador să merg la salonul de înfrumusețare! E foarte relaxant să fii îngrijit de altcineva, nu-i așa? In ultimele două luni, a trebuit sa ma descurc singura acasă, deci se poate să avem grijă și singure de noi. Iată care este rutina mea pentru vopsirea părului”.
 
Ca un adevărat profesionist, Andra a explicat ce a făcut:

“Mi-am clătit părul și am aplicat balsamul care miroase foarte bine și am să-l las câteva minute să acționeze, pentru că hrănește bine părul. Revin imediat după ce îl clătesc”. 
 

În timpul procedurilor de schimbare de look, Andra s-a jucat cu cei doi “asistenți”, Eva și David, care au admirat îndemânarea și frumusețea mamei. În perioada de izolare, Andra a stat în casă și a respectat măsurile de protecție, deși a recunoscut că îi era foarte dor să își vadă familia și prietenii.

PE PRO TV PLUS AI VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2

FOTO: FACEBOOK ANDRA 

related posts

Modifică setările cookies