Andra, așa cum rar se lasă fotografiată. Cum arată cu adevărat chipul artistei atunci când nu are strop de machiajAndra este considerată una dintre cele mai frumoase și mai talentate artiste de la noi din țară.

Dacă la evenimente, pe scenă sau la tv este mereu machiată și aranjată și este îmbrăcată impecabil, nici atunci când se fotografiază naturală nu primește niciun reproș din partea celor care o iubesc și o stimează.

Recent, vedeta a publicat pe contul de Instagram o imagine în care le-a arătat fanilor frumusețea naturală pe care o posedă, iar aceștia au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei și au complimentat-o pentru trăsăturile frumoase pe care le posedă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu te feri să te arăți exact așa cum ești! Numai așa poți câștiga cu adevărat o inimă! ♥️

A post shared by Andra (@andra) on

"Nu te feri să te arăți exact așa cum ești! Numai așa poți câștiga cu adevărat o inimă! ♥️", a fost mesajul pe care artista l-a scris în descrierea imaginii.

Andra este printre puținele artiste de la noi din țară care nu se sfiesc să apară complet naturale și, pe bună dreptate, nici nu ar avea de ce. Andra se poate mândri cu un ten impecabil și un zâmbet perfect.

Sursă foto: Instagram

  • Andra, așa cum rar se lasă fotografiată. Cum arată cu adevărat chipul artistei atunci când nu are strop de machiaj

related posts

Modifică setările cookies