Andreea Antonescu are un nou iubit. Cine este și cum arată Ștefan Manolache


Andreea Antonescu (37 de ani) și-a refăcut viața la nici câteva luni după ce și-a anunțat despărțirea de fostul soț, Traian Spak. Cântăreața și-a făcut publică relația cu Ștefan Manolache recent. 


Andreea Antonescu este mai fericită ca niciodată. Deși a anunțat în urmă cu câteva luni câteva luni că a decis să divorțeze de fostul soț, Traian Spak, vedeta și-a făcut un nou iubit, Stefan Manolache, un cunoscut reporter. 

Citește și: Cântăreața Adele și-a refăcut viața după divorț. Cine este și cum arată noul bărbat din viața ei

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au cunoscut în urmă cu trei săptămâni la un eveniment monden organizat de revista Elle.  Potrivit acesteia, Ștefan Manolache i-a luat un interviu, au făcut cunoștință și de atunci au început să vorbească. 

"Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează"


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????????? (@manolachestefan_) on

 

"Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan. Vom vedea ce se întâmplă în viitor",  a declarat Andreea Antonescu pentru revista VIVA.

Vezi mai multe imagini în galeria foto

Ștefan Manolache este un personaj cunoscut publicului. A avut mai multe relații cu domnișoare din lumea mondenă, și  aici se numără Ioana Grama sau Silvia Popescu. În prezent este reporter special la un post TV. 

Andreea Antonescu și soțul ei, Traian Spak, au decis să pună punct relației după opt ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fetiță, Sienna,  în vârtsă de opt ani. 

Sursa foto: Instagram 

Vezi și: Andreea Antonescu, dezvăluiri emoționante din perioada copilăriei

FULLSCREEN
Andreea Antonescu are un nou iubit. Cine este și cum arată Ștefan Manolache
  • /

related posts