Andreea Antonescu, prima reacție după ce ar fi fost sechestrată de iubit: „Am trecut printr-o experiență stranie”


În dimineața acestei zile, presa din Iași a notat că Andreea Antonescu ar fi fost sechestrată de iubitul ei, informație care a fost însă contrazisă atât de vedetă, cât și de autorități.


Din câte se pare, cântăreața ar fi sunat la 112 în mijlocul nopții și ar fi cerut ajutorul autorităților, însă alarma a fost falsă, astfel că Andreea Antonescu s-a ales cu o amendă de 4.000 de lei, deoarece.

„N-am fost deloc sechestrată. Cum aș numi eu povestea din momentul de față... aș numi-o ceva de genul: un ochi râde și altul plânge. Aseară am trecut printr-o experiență destul de stranie. Ideea e în felul următor: nu am fost sechestrată, dar o să vă relatez ce s-a întâmplat. Aseară eram cu domnul acasă, asta din dorința noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri și a nu ne mai pune viața pe tavă, ne-am gândit să fim o perioadă mai discreți. La un moment dat, Ștefan a scos telefonul de firmă, care nu avea nici măcar credit. Copilașul, insteț fiind, a început să butoneze și a butonat la 112. Pe fundal ce s-a auzit? Că subsemnata, care are un viciu, voia să plece la mașină, pentru că nu mai avea țigări. Moment în care domnul a considerat că am fumat cam mult. Pe fundal, eu mă rugam să îmi dea cheile de la mașină. Nu îmi găseam nici cheile de la casă, nici telefonul și ce s-a înregistrat la 112... ați văzut și voi, ca și mine, pe prima pagină, astăzi. Autoritățile și-au făcut datoria, au venit imediat, chiar au considerat că este vorba despre un sechestru. Partea bună este că nu a fost vorba de un sechestru, partea proastă este că inculpata a cărei voce se auzea pe fundal trebuie să plătească o amendă. Sincer, chiar autoritățile și-au făcut datoria. Au venit niște domni foarte drăguți, care au încercat să mă ia și într-o discuție separat, ca să vadă dacă sunt ok sau nu sunt ok. Să privim partea bună: da, ne putem baza pe autorități. Din păcate, a fost o alarmă falsă”, a spus Andreea Antonescu pe Instagram.

Vezi și: Andreea Antonescu despre despărțirea de iubitul ei: "Regret această despărțire, regret foarte multe lucruri"

related posts

Modifică setările cookies