Andreea Antonescu:"Toată viața am avut 42 de kilograme. De când merg la sală am ajuns la 48 de kilograme"


Andreea Antonescu se laudă că are aceeași siluetă ca în adolescență. La 39 de ani, solista cântărește 48 de kilograme și are o talie de viespe. Care este secretul siluetei? Sportul, procedurile corporale și mâncarea sănătoasă!


A introdus în viața sa sportul și se simte mai bine ca oricând

După ce a ieșit din emisiunea „Survivor România”, interpreta și-a dat seama că este nevoie de o schimbare radicală în ceea ce privește fizicul. Cântăreața dorește să aibă un trup sculptat și tonifiat.

„Pentru că merg la sală de minim 4 ori pe săptămână am devenit cumva dependentă și e pentru prima oară când sunt chiar mândră de mine că încerc să am un stil de viață sănătos atunci când vine vorba de alimentație.

Toată viața mea am avut 42 de kilograme, acum, de când merg la sală, am pus masă musculară și am ajuns la 48 de kilograme. Mă simt bine în pielea mea, îmi doresc mereu să evoluez și să fiu mai bună decât am fost ieri”, a mărturisit Andreea Antonescu pentru click.ro.

Vedeta a prins gustul mișcării, iar de un an este nelipsită de la sala de fitness, făcând antrenamente chiar și de patru ori pe săptămână.

„De un an de zile încoace am început să țin diete, mai precis de când am ieșit din cele două reality show-uri la care am participat. Acolo am fost supusă unor provocări și pentru că lucrul ăsta a început să se observe pe corpul meu am decis că ar fi momentul potrivit să încep să investesc în fizicul meu. Corpul nostru este casa noastră așa că trebuie să arătăm bine și să fim în formă.

Și uite că m-am mobilizat și după 15 ani am decis că este momentul să merg la sală, să fac niște tratamente corporale la care corpul meu a reacționat foarte bine”, a adăugat Andreea Antonescu.

Vedeta a apelat la criolipoliză, procedură care constă în îngheaţarea grăsimii pe zonele cu probleme. De asemenea, a recurs şi la un tratament specializat pentru celulită.

Foto Facebook

related posts

Modifică setările cookies