Andreea Bălan, concluzii triste: "Va lua decizii nepotrivite, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești"


După despărțirea de George Burcea,  Andreea Bălan a publicat o mulțime de mesaje emoționant pe rețelele de socializare, cu referire directă sau indirectă, dar evidentă, la fostul soț. 


 


Cel mai recent mesaj a primit mii de like-uri într-o oră, inclusiv de la Andreea Antonescu, fosta colegă de la Andre:

"Fericirea și iubirea se învață în copilărie atunci când ești iubit de către părinții tăi. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur. De la părintele de același sex cu ține, ar trebui să înveți iubirea de sine, iar de la părintele de sex opus, iubirea față de un partener.

Un copil lipsit de mangaieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flamand, rătăcit prin viață, care va caută mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Și în trecut, Andreea a avut o postare asemănătoare, la fel de clară în mesaj și pe aceeași temă:

“Suntem definiți de trecut și de situațiile trăite în copilărie. Cu toții avem un bagaj emoțional pe care îl cărăm după noi în viață. Este foarte important să realizăm că îl avem și să încercăm să-l facem cât mai ușor, vindecand rănile trăite în trecut.

Dacă nu facem acest lucru, în absolut orice situație, vom reacționa 90% în baza emoțiilor din trecut și doar 10% din realitatea prezentă.
 
În mod inconștient, unii oameni sabotează relații de iubire, de business, de prietenie și au o percepție greșită asupra vieții, percepție programată în subconștient când erau mici de către familia în care au crescut.
Doar cei care înțeleg și acceptă aceste mecanisme și fac terapie, reușesc să vindece și să își schimbe viață în bine."
 
#StaiAcasa - Pe PRO TV PLUS ai Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 2 

FOTO: ANDREEA BĂLAN INSTAGRAM 

related posts