Andreea Bălan, criticată aspru pentru costumul de baie pe care l-a purtat la piscină. Ce i-au reproșat fanii


Andreea Bălan este una dintre cele mai frumoase vedete din România și, chiar și după două nașteri, are o siluetă de invidiat. Vedeta postează des pe rețelele sociale poze în diferite ipostaze, însă, cea mai recentă poză de pe Instagram a intrat în atenția fanilor, motivul supărării fiind costumul de baie al artistei.


Andreea Bălan a plecat în vacanță, la mare, alături de fetițele ei și pare că se bucură din plin de timpul petrecut cu ele. Vedeta postează des pe Instagram poze din vacanță, dar ultima poză a atras cel mai mult atenția fanilor.

Este vorba despre o imagine în care Andreea apare în piscină, alături de cele două fiice ale ei, Ella și Clara. Artista poartă un costum de baie întreg, alb, care îi pune în evidență silueta de invidiat, dar care, în opinia fanilor, este prea vulgar. 

„Andreea, tu ai un corp așa frumos, acest costum aruncă-l, este hidos și îți vine oribil, este extrem de vulgar, iar vulgaritatea între doi copii nu are ce căuta, dacă erai cu iubitul era altceva. Crede-mă, nu este hate, este doar părerea mea la ce văd”, a comentat unul dintre urmăritorii vedetei. 

Dacă unii au susținut ideea de vulgaritate a costumului, alții au ținut să îi ia apărarea vedetei: „Ești foarte frumoasă Andreea, eu întotdeauna spun adevărul, dacă nu îmi place ceva îți scriu , dar pot să spun că arăți foarte bine și ai două fetițe minunate.”

Andreea pare că se simte bine în pielea ei, nefiind deranjată de comentariile răutăcioase. 

Sursă foto: Instagram Andreea Bălan

Vezi și: INNA, Horia Brenciu, Jorge, Ana Morodan și Codin Maticiuc îți recomandă top trei destinații pe care trebuie neapărat să le vizitezi în România

FULLSCREEN
Andreea Bălan, criticată aspru pentru costumul de baie pe care l-a purtat la piscină. Ce i-au reproșat fanii
  • /

related posts

Modifică setările cookies