Andreea Bălan, fotografie care i-a făcut pe fani să se gândească la o nouă relație 


Andreea Bălan a postat o fotografie pe Instagram, o poză cu o descriere care a lăsat loc de interpretări. 


 


În poză apare un cuplu de îndrăgostiți care se îmbrășișează, cuplu în care femeia pare a fi artista. Alături de fotografie este scris:

„Te-aș ține o viață pentru mine!”

Această descriere i-a făcut pe mulți fani să se gândească la o nouă relație, dar au fost și câțiva care au spus că Andreea Bălan își promovează o viitoare piesă de dragoste.  Cu toate acestea, cele mai des întâlnite mesaje au fost de genul:
 
"Iubita meaaaaa! Mă bucur enorm pentru tine!!!!????????Sunteţi minunaţi împreună! Mă bucur mult să te văd în braţele cuiva care te merită cu adevărat!❤️Sunteţi superbi împreună!!!!????Nu ai idee cât de fericită sunt că te văd iar zâmbind alături de un bărbat!???? Sunt sigură că viaţa îţi oferă tot ce este mai bun! MERIŢI ASTA!"
 
După despărțirea de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, Andreea Bălan a fost cât se poate de discretă în ceea ce privește latura persoanlă a vieții ei. 
 
 
 
Într-un vlog pe canalul său de YouTube, citată de Ciao, Andreea Bălan vorbit despre această decizie de a fi discretă:
 
„Mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am un iubit. Înțeleg această curiozitate a voastră, dar vreau să mă înțelegeți și să respectați că nu îmi mai doresc să se știe. Și să se vorbească despre această parte personală. Prefer ca pentru buna dezvoltare a unei astfel de relații de iubire. Totul să fie foarte discret și eu să îmi trăiesc iubirea departe de ochii presei. Și ai curioșilor și departe de toate comentariile urâte.

Consider că am făcut această greșeală, să expun viața mea personală. Fie că mi-am dorit, fie că nu mi-am dorit, tot a fost expusă și foarte exagerată. Cu toții trecem prin despărțiri, iubiri neîmpărtășite la un anumit nivel, dar nu sunt singura care se desparte o dată, de două ori, de trei ori și nu sunt singura care e divorțată și care își crește copiii singură.”

FOTO: ANDREEA BĂLAN INSTAGRAM 

Vezi și:

  • Andreea Bălan, fotografie care i-a făcut pe fani să se gândească la o nouă relație 

related posts

Modifică setările cookies