Andreea Bălan, în costum de baie, mai fericită ca niciodată: "Calmul e sursa puterii"


Unii o consideră prea slabă, alții prea sexy, alții perfectă pur și simplu. Cert e că Andreea Bălan strălucește, mai ales de când presa a anunțat că e din nou îndrăgostită.
 


În câteva poze făcute la mare, unde ziariștii au anunțat că a mers alături de noul iubit, Tiberiu Argit, Andreea apare în costum de baie. Deși are parte și de comentarii răutăcioase, cei mai mulți fani o apreciază pe artistă și declară că nu se vede că a născut doi copii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

calmness is the cradle of power ????????????????✨

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

 
E adevărat, e posibil ca la înfățișarea ei să contribuie și faptul că simte din nou fiorii iubirii. Jurnaliștii au surprins-o pe litoralul românesc alături de tânărul Tiberiu Argint, în ipostaze care arătau clar că cei doi erau la mare împreună. Tiberiu Argint este fratele Soniei Argint, alături de care și apare în numeroase poze și lucrează ca manager de vânzări la o companie daneză de lux.
 
Relația cu acesta se pare că a început acum câteva sătămâni. după o perioadă de câteva luni în care Andreea a rămas singură pentru a-și vindeca rănile provocate de separarea de George Burcea 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

float through life, just take it easy, not too much stress, just float ????????✨

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EXCLUSIV "SHARE ÎN BUCATE":

FOTO: ANDREEA BĂLAN INSTAGRAM

FULLSCREEN
Andreea Bălan, în costum de baie, mai fericită ca niciodată: "Calmul e sursa puterii"
  • /

related posts

Modifică setările cookies