Andreea Bălan, la spital cu dureri abdominale. „Viața îți dă cât poți duce”


Andreea Bălan trece prin momente grele, după ce în noaptea de luni spre marți a ajuns de urgență la spital. Cântăreața a acuzat dureri abdominale, iar medicii i-au recomandat intervenția chirurgicală.


Andreea Bălan a început să se simtă rău luni seară și, pentru că starea de sănătate s-a agravat, artista s-a dus singură la un spital privat din Capitală. Ea a acuzat dureri abdominale și, conform click.ro, medicii au descoperit că era la un pas de septicemie (infecție generalizată a sângelui – n. red.). Informația a fost confirmată de apropiați din anturajul cântăreței, care au dezvăluit că medicii sunt pregătiți pentru o intervenție chirurgicală.

Într-o postare pe Instagram, Andreea Bălan a comentat destul de sugestiv momentul pe care îl trăiește.

Viața îți dă cât poți duce”, a scris solista pe rețeaua socială. Fanii și apropiații ei s-au grăbit să-și arate compasiunea și să-i ureze însănătoșire grabnică.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

viata iti da cat poti duce????

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Off multă multă sănătate scumpa mea sa treci și peste acest hop asa cum ai făcut-o de atâtea și atâtea ori suntem alături de tine”, i-a transmis o admiratoare.

Fii optimistă, draga mea, orice-ar fi, nu te lăsa doborâtă, ai pentru ce și cine să lupți, ai făcut-o de-atâtea ori încât pentru unii dintre noi ai devenit un model demn de urmat. Vreau să aud doar vești bune de și despre tine, acum e momentul să-ți folosești forța și toată energia ta debordantă pentru a trece și peste acest hop. Ne lipsești Andreea, îți dorim din suflet multă sănătate!”, a scris altă admiratoare.

Andreea Bălan, stop cardio-respirator după a doua naștere

Andreea Bălan a mai trecut prin momente grele și în 4 martie 2019, în ziua în care a năcut-o pe Clara Maria, cea de-a doua fetiță a ei cu George Burcea. Solista a făcut stop-cardiorespirator la câteva ore după naștere și a fost resuscitată de medici. Andreea Bălan suferise o complicație rară după nașterea prin cezariană, explicată atunci de medicul care a intervenit pentru salvarea astistei.

Această complicație este mai frecventă la nașterile pe cale naturală față de cele prin cezariană. Complicaţia este extrem de rară, una la 80.000 de cazuri, dar mortalitatea este mare. Peste 90% din paciente mor dacă ajung în această situație. Ea se află între cele 10% din femeile care au supravieţuit. Este un accident dramatic, imprevizibil. La șocul cardiac s-a adăugat o problemă de respiraţie și de coagulare, care pune în pericol supravieţuirea. Din momentul în care s-a instalat șocul cardiac s-a trecut de la anestezia combinată la cea generală. În jur de un minut a durat resuscitarea”, a declarat dr. Doru Hergheleghiu.

Fotografii: @andreeabalanofficial

Vezi și VIDEO: 

FULLSCREEN
Andreea Bălan, la spital cu dureri abdominale. „Viața îți dă cât poți duce”
  • /

related posts

Modifică setările cookies