Andreea Bălan, melancolică pe Instagram după ce s-a spus că ar divorța


Săptămâna trecută, Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare un text în urma căruia toată lumea s-a întrebat dacă artista are probleme în mariaj.

Tag-uri: #Andreea Balan

„Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan.

Invitat într-o emisiune TV, George Burcea a afirmat că nu știe nimic despre acest mesaj și că relația lor merge foarte bine, locuind în continuare în aceeași casă.

„Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim despre ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii. Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărţim treburile, să ne organizăm timpul. Suntem şi acum împreună, de acasă vin! Am fost în vacanţă, apoi am filmat, avut repetiţii, am scris, am avut filmări… să mai fac şi vlog? Nu mai pot. Ceea ce se întâmplă între noi rămâne în casă”, a spus George Burcea.

Din păcate, spusele lui au fost contrazise de paparazzi de la Cancan, care l-au fotografiat două seri la rând intrând și petrecându-și noaptea în locuința unui prieten. Mai mult decât atât, din luna ianuarie George Burcea nici nu mai poartă verigheta, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora divorțul este tot mai aproape.

Chiar dacă nu au oferit mai multe detalii despre relația lor, George Burcea și Andreea Bălan nu au mai postat pe rețelele de socializare fotografii în care apar împreună, iar cea mai recentă poză postată de artistă o prezintă destul de tristă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

„Există o singură fericire în viață: să iubești și să fii iubit”, a fost descrierea pe care a pus-o Adreea Bălan în dreptul imaginii.

FULLSCREEN
Andreea Bălan, melancolică pe Instagram după ce s-a spus că ar divorța
  • /

related posts