Andreea Bălan, o nouă ședință foto provocatoare! Ce imagini a postat artista pe Instagram


Născută la Ploiești în urmă cu mai bine de 36 de ani, Andreea Bălan a devenit încă de la o vârstă fragedă una dintre cele mai apreciate artiste din România.


Cântăreața, care a făcut parte din trupa Andre, după care a pornit o carieră solo, a fost prezentă ani la rând în topurile radio și TV, iar melodiile ei au cucerit publicul din întreaga țară. Chiar dacă în ultimii ani piesele ei nu au mai ajuns la radio, videoclipul acestora a fost aproape mereu prezent în trending pe YouTube, reușind să cucerească mediul online.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Pe lângă cariera muzicală, Andreea Bălan a devenit și un adevărat influencer pe rețelele de socializare, fiind urmărită pe Instagram de peste 1,4 milioane de persoane. Zilele trecute, artista chiar și-a susprins fanii cu mai multe postări realizate în timpul unei ședințe foto.

Fotografiile pe care Andreea Bălan le-a arătat fanilor ei din mediul online au fost foarte bine primite de către public și au adunat fiecare în parte câteva zeci de mii de like-uri și zeci de comentarii.

foto: Instagram Andreea Bălan

Vezi și: 

FULLSCREEN
Andreea Bălan, o nouă ședință foto provocatoare! Ce imagini a postat artista pe Instagram
  • /

related posts

Modifică setările cookies