Andreea Bălan, prima fotografie cu fetița în brațe: ”După două zile de luptă ca să trăiesc”


Andreea Bălan, care a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, a făcut primele declarații de pe patul de spital.


Recent, Andreea Bălan a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, Clara Maria, la un spital privat din Capitală. Din nefericire, în timpul operației de cezariană, artista a suferit un stop cardio-respirator provocat de o afecțiune care apare o dată la 80.000 de cazuri.

Citește și: Iulia Albu, mesaj surprinzător: ”Din respect pentru starea de sănătate precară a Andreei Bălan”

Medicii au intervenit prompt și au reușit să o resusciteze, iar acum Andreea Bălan a reușit, în sfârșit să-și țină fetița în brațe.

Cântăreața a postat un mesaj pe contul ei de Facebook, în care le mulțumește fanilor pentru gândurile bune și explică, în câteva cuvinte, ce i s-a întâmplat.  

Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetița, Clara Maria în brațe, după 2 zile de luptă ca să traiesc. 

Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate!

Și multumesc din inima doctorilor de la Sanador care mi-au salvat viața!

Ceea ce mi s-a întâmplat mie, se întâmplă 1 la 80 000 de cazuri și se numeste embolie amniotică care mi-a provocat stop cardio respirator, dar medicii de aici au fost prompți și imediat au intervenit și au luat cele mai bune decizii ca eu să trăiesc”. 

Embolia cu lichid amniotic este o urgenţă obstetricală severă care apare pe parcursul operaţiei cezariene sau în primele 30 minute postpartum. Este cauzată de pătrunderea lichidului amniotic în sângele mamei cu declanşarea şocului anafilactic şi cardiorespirator.

Vezi și: Brigitte Năstase, scandal de proporții împotriva prietenei ei din Ferma

related posts

Modifică setările cookies