Andreea Bălan, pusă la zid de fani? Ce au observat într-un selfie de pe Instagram


Cunsocută de publicul larg încă de pe vremea când scria istorie cu trupa Andre, Andreea Bălan a devenit în timp una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră.


Ajunsă la 36 de ani, celebra artistă a avut o viață cu suișuri și coborâșuri, chiar dacă publicul larg a văzut, de cele mai multe ori, doar partea roz a vieții Andreei Bălan.

Despărțită de aproximativ un an de George Burcea, cel care îi era soț și alături de care are două fetițe, cântăreața și-a refăcut viața, iar postările ei din mediul online o arată mereu cu zâmbetul pe buze.

Din păcate pentru Andreea Bălan, recent ea a fost pusă la zid de fani, din cauza unui selfie pe care l-a postat la story, pe Instagram. În fotografie, artista apare în baie, în brațe cu una dintre fetele ei, iar unii internauți au afirmat că vedeta ar fi dezbrăcată și că nu este ok să posteze o asemenea imagine în mediul online.

În ciuda criticilor primite, Andreea Bălan a mers mai departe și nu le-a dat apă la moară cârcotașilor, mai ales datorită faptului că ea purta lenjerie intimă: sutienul este de culoare bej, iar perechea de bikini este albă.

foto: Instagram Andreea Bălan

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies