Andreea Bălan și-a dezamăgit fanii cu cea mai recentă postare pe Instagram. Cântăreața a fost criticată pentru felul în care arată


Andreea Bălan a fost mereu în formă, afișând o siluetă de clepsidră. În ultima vreme însă fanii vedetei s-au arătat îngrijorați de faptul că artista a slăbit prea mult, iar acest lucru nu o avantajează. 


Andreea Bălan (36 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică ușoară din România. Postările ei de pe Instagram sunt urmărite de peste 1,5 milioane de oameni. Pe lângă sutele de mesaje de apreciere de la admiratori, vedeta primește și diverse recomandări. Nu puțini sunt și cei care o pun la zid pentru felul în care se îmbracă sau se machiază. Spre exemplu, la cea mai recentă postare a interpretei, mulți s-au arătat nemulțumiți de machiajul ei, deși se pare că nu a fost realizat de ea personal, ci de un malke-up artist. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Mulți admiratori consideră că fardul turcoaz ș rujul nude pe care l-a ales nu i se potrivește. ”Dragă Andreea, așa machiată nu îți stă bine. Te arătă bătrână”. ”Nu-mi place machiajul”, ”Așa nu! Nu se potrivește machiajul deloc cu ținuta!”, ”Prea aprinsă e culoarea”, ”Ce față ai....bătrânețea...”, ”Nu te avantajează acest machiaj”, au fost doar câteva dintre comentariile acide. 

Unii s-au arătat îngrijorați că vedeta a slăbit prea mult: ”Ești foarte slabă, Andreea ai grijă de tine!”, ”Ești slabă la față și ochii alungiți nu iți stă bine”. 

 

Sursă foto: Instagram/ andreeabalanofficial

Vezi și: Cum arată noul hotel Marvel de la Disneyland Paris

related posts

Modifică setările cookies