Andreea Bălan strălucește în Paradis! Vezi cât de bine arată în costum de baie pe plaja din Mauritius!


După un Revelion în care a alergat încontinuu - și pe care l-a "documentat" pe vlogul personal, Andreea Bălan a plecat în Mauritius! Vorba românului, cu tot cu cățel și purcel-sau mai precis, cu toată familia.


Pe contul personal de Instagram, vedeta și-a anunțat vacanța într-un mod simpatic:

"După un drum de 20 de ore în care nu am dormit deloc cu Clarita în brațe, după ce am despachetat 5 geamantane, dormit câteva ore, apoi călcat, apoi făcut ordine după copii, și după ce am intrat în apă cu Ella, uscat și aranjat, mi-am pus față de divă." 

Mai în glumă, mai în serios, Andreea se descrie totuși bine, pentru că...arată.foarte bine! E greu de crezut că, în martie anul trecut, Andreea a devenit mamă pentru a doua oară. În plus, a avut și complicații la naștere.

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS

Andreea și soțul ei au ales ca destinație pentru vacanță una dintre cele mai populare locații în rândul vedetelor. Republica Mauritius, cunoscută în întreaga lume mai ales ca Insula Mauritius, este situată pe coasta de sud a continentului African, în Oceanul Indian. 

Andreea și George Burcea se iubesc de peste patru ani, iar în acest timp au devenit și de două ori părinți. Cântăreața a ținut să-i transmită un mesaj de dragoste soțului în mod public, chiar cu o zi înainte de nunta organizată la mijlocul lui septembrie.:

 “Suntem de 4 ani împreună și am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune. Avem doi copii sănătoși și minunați iar nuntă noastră este o încununare a celor întâmplate. Sunt foarte fericită că am imbrăcat rochia de mireasă și astăzi, nu doar mâine, pentru surpriza pe care v-o pregătesc luni dimineață pe canalul meu de YouTube. O surpriză care spune povestea noastră, dar și a voastră și e dedicată special pentru voi toți cei care ați fost alături de mine atâția ani și m-ați încurajat în cele mai grele momente. Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea oferită, George”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Căsătoria inițială a Andreei Bălan cu George Burcea a avut loc în afara României, în Los Angeles, însă nu a fost una oficială, ci doar o ceremonie romantică pe o plajă, unde un pastor i-a cununat. Cu toate acestea, artista a declarat că, din acel moment, ei s-au simțit soț și soție. 

Pe PROTV PLUS vedeți emisiunile preferate:

FOTO: INSTAGRAM

FULLSCREEN
Andreea Bălan strălucește în Paradis! Vezi cât de bine arată în costum de baie pe plaja din Maurituis!
  • /

related posts