Andreea Bănică, apariție răvășitoare la plajă. Și-a etalat abdomenul cu pătrățele, spre admirația fanilor


Andreea Bănică se numără printre cele mai atrăgătoare femei din showbiz-ul românesc. Mama a doi copii, cântăreața în vârstă de 43 de ani se poate mândri cu o siluetă de model. 


Andreea s-a bucurat de o vară plină de călătorii. Cântăreața s-a relaxat pe plaje sălbatice din Grecia și s-a distrat cu copiii la Port Aventura în Spania.

„Sunteți superbă și parcă timpul stă în loc pentru dumneavoastră”, „Wow, senzuală”, „Foarte sexy ești Andreea!”, „Cum e să trăiești fără celulită?, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje primite la poza de mai jos. 

Chiar dacă are un program încarcat, cântăreața nu uită de antrenamente, având grijă să-și mențină corpul suplu și tonifiat. Dovadă sunt cele mai recente postări ale interpretei pe rețelele sociale. 

Vedeta recunoaște că merge la sală de 2-3 ori pe săptămândă, unde urmează sfaturile unui antrenor personal. „Sunt cea mai fericita de cand s-au deschis salile, pentru ca sportul mi-a schimbat viata!”, a scris vedeta într-o postare pe contul său de Instagram. 

Andreea Bănică este împreună cu Lucian Mitrea de 24 de ani, având o căsnicie de 13 ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Sofia și pe Noah.

Sursă foto: Instagram/ andreeabanica

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies