Andreea Bănică, de nerecunoscut. Ultimele fotografii i-au intrigat pe fani: "Ar trebui să te oprești! In curând o să uităm cum arăți!"


Andreea Bănică și-a surprins fanii care o urmăresc pe rețelele sociale cu cele mai recente fotografii.


În ultimele imagini pe care le-a postat pe contul personal de Instagram, unde are  512.000 de urmăritori, Andreea Bănică pare de nerecunoscut.  Fanii artistei au ajuns la concluzia că schimbarea radicală a înfățișării nu este dată numai de machiaj, ci și de mai multe intervenții la nivelul feței. 

 

 

Uita-te in ochii mei! Ce vezi? ☺️

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica) pe

 

"Nu te mai recunosc! Bianca Dragușanu?", "Mai frumoasă erai naturală",

"În loc să arăți mai bine, o dai in extrema cealaltă. Cred ca ar trebui sa te oprești!", "Dar nu e ea ,cred că e altcineva ,ea nu e în nici un caz.", "Văd cam multe intervenții !!! In curând o sa uitam cum arăți!", sunt câteva dintre comentariile fanilor cântăreței, intrigați de noua ei înfățișare.

 

 

Culoarea asta ma inspira ???? Se poarta toamna asta #neon #colour

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica) pe

 

Foarte activă pe rețelele sociale, Andreea nu a întârziat să le dea replica celor care au criticat-o. 

"Sunteți în urmă tare! Ați pierdut faptul că mi-am operat ochii, din căprui i-am făcut albaștri. Cum? Nu știați?pf! Acum orice este posibil Revin:mi am operat nasul la nara stânga că era un pic câș. Apoi mi-am operat degetul de la piciorul al treilea pe care voi nu îl vedeți! Pfoai, da, nu îl vedeți ,el există! Stați așa că mi-am mai operat ceva, dar nu vă zic sâc,sâc,sâc! Hai descoperiți voi ce!"  a răspuns Andreea Bănică. 

 

"Nu mi-am schimbat lookul...într-adevăr mă îngrijesc cum trebuie să facă orice femeie indiferent ce meserie are. Muncesc și este normal să mă aranjez mereu! După ce am născut am avut un pic de pauză acum mi-am reintrat în rol!Cant,prezint emisiuni,pozez etc. Dacă te iei după toate frustratele care spun că am o sută de operații...e fix problema ta.Te anunț că soțului meu nu ii plac “operatele” deci...stai liniștit! " , i-a răspuns cântăreața unui fan de pe internet. 

related posts

Modifică setările cookies