Andreea Bănică, mândră de întâlnirea cu Michelle Rodriguez într-un magazin din Italia. Cum arată actrița din Fast & Furious la 45 de ani 


Andreea Bănică și soțul ei vizitează mai multe orașe din Italia, iar acum se află în Sardinia. Cântăreața este cunoscută drept o adevărată fashionistă și nu ratează ocazia să colinde prin cele mai frumoase magazine, atunci când se află în vacanță. Aflându-se în Porto Cervo, a văzut-o pe actrița Michelle Rodriguez și nu a ratat ocazia să facă o poză alături de ea. 


„Vai ce bucurie, să mă întâlnesc cu ea în Porto Cervo în magazin! Dacă mă credeți, i-am auzit vocea (eu probam o eșarfă, iar ea pantalonii de pe ea) și am îndrăznit să îi cer să facem o poză. Foarte draguță și amabilă @mrodofficial, a scris cântăreața despre întâlnirea cu celebra actriță din seria Fast & Furious.

Letty din viața reală are 45 de ani și este într-o formă vizică de invidiat. Actrița nu se sfiește să-și lase abdomenul descoperit, mai ales că se poate mândri cu corp tonifiat. Într-o postare pe contul de socializare, Michelle Rodriguez a afirmat că „adoră Italia”. Pe lângă shopping în Porto Cervo, actrița s-a plimbat cu o barcă, pentru a admira peisajele superbe. 

 

Vezi și: 

 

related posts

Modifică setările cookies