Andreea Bănică sărbătorește ziua sa de naștere și 15 ani de căsnicie


Dublă aniversare pentru Andreea Bănică: ziua de naștere și 15 ani de căsătorie. Cântăreața a decis să sărbătorească alături de familie, pe litoralul românesc. 

Tag-uri:

Zi de mare însemnătate pentru familia Andreei Bănică! Artista a împlinit 44 de ani și, totodată, 15 ani de căsătorie cu Lucian Mitrea, bărbatul alături de care se simte o femeie împlinită. Vedeta a ales să petreacă într-un mod relaxant, pe litoralul românesc. Pe contul ei de socializare, Andreea a publicat mai multe fotografii în care se află alături de partenerul de viață. (vezi galeria foto de mai jos)

„De 15 ani ziua mea a devenit ziua noastră pentru că atunci ne-am căsătorit! La mulți ani nouă, mie iar prietenii noștri care ne-au sărbătorit de atunci și până azi să știe că sunt mereu în gândurile noastre”, a scris ea pe Instagram. 

Andreea Bănică le-a împărtășit urmăritorilor ei un video de la mare, în care apare într-o pijama roz, la primele ore ale dimineții. Cântăreața a mai postat și poze în costum de baie, unde apare nemachiată. 

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au împreună doi copii, pe Sofia (13 ani) și pe Noah ( 5 ani). 

Sursă foto: Instagram/ Andreea Bănică, Lucian Mitrea

Vezi și: Vezi și: Adrian Nartea despre intervenția medicală în Franța

related posts

Modifică setările cookies