Andreea Bănică, super sexy într-o ținută de piele. Outfit-ul care i-a dat gata pe fani


Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Vedeta are peste 800.000 de fani doar pe Instagram, care sunt cu ochii pe fiecare postare. Mereu atentă la felul în care arată, Andreea știe cum să se facă remarcată. 


Recent, cântăreața s-a pozat într-o ținută de piele, din cap până în picioare, iar fanii i-au răspuns cu zeci de mesaje de apreciere. ”Ești una dintre cele mai frumoase femei din România!”, ”Superbă ca întotdeauna”, ”În continuare mă uimești cu frumusețea ta! Este de apreciat foarte mult faptul că ai atât de mare grijă de tine și ne uimești cu frumusețea ta! Arăti impecabil la vârsta ta, mai mult ca perfect!”, au fost doar unele comentarii. 

 
La 42 de ani, Andreea Bănică este într-o formă fizică de invidiat. Salopeta de piele se mulează perfect pe corpul ei tonifiat, iar cizmele înalte, stil muschetar, îi scot în evidență picioarele lungi. 
 
Cu un outfit la fel de atragător, cântăreața s-a remarcat recent și în cadrul emisiunii ”La Măruță”, când și-a prezentat colajul de Crăciun, lansat împreună cu fiica sa. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

 
 
 
Sursă foto: Instagram iamandreeabanica
 
Vezi și: Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici
 
 
 
 

related posts

Modifică setările cookies