Andreea Bănică, superbă în costum de baie: “Nu îmi place de mine albă și tot timpul mă dau cu autobronzant”


La 44 de ani, Andreea Bănică se mândrește cu un corp de model. Cântăreața și-a etalat silueta în costum de baie la un hotel de lux din Poiana Brașov.


Vedeta a dezvăluit că s-a lăsat convinsă cu greu să pozeze în costum de baie, pentru că nu îi place cum arată… iarna. Și asta pentru că nu este bronzată.

“Dacă ar fi după mine, nu aș pune nicio poză iarna în costum de baie. Nu îmi place de mine albă și tot timpul mă dau cu autobronzant să mai prin culoare! Noroc cu @lucianmitrea căruia îi place de mine și albă și bronzată, însă vara mă cearta că scap la soare (ca pisica sunt, mă întind pe unde găsesc soare și acolo mă uita Dzeu)!”, a mărturisit Andreea Bănică pe Instagram.

 

Fanii însă nici nu au băgat de seamă culoarea vedetei: “Ești o femeie superbă și albă și bronzată, nu culoarea pielii face omul ci suflet și caracterul”, i-au transmis aceștia.

De curând, artista a pus capăt speculațiilor că și-ar fi făcut vreo intervenție la sâni.

 

“Dacă mă întrebați din nou unde mi-am pus sânii, mă voi gândi să recomand niște doctori buni pe care i-am studiat și la care am tot mers în consultații pentru prevenție și m-au trimis acasă. Viitorul sună prost la mine, deci nu pot să le fac nimic…nici acum, nici în trecut, probabil după 50 de ani!”, a spus Andreea Bănică.

related posts

Modifică setările cookies