Andreea Bododel, o mămică sexy și frumoasă. Imaginile de pe Instagram spun totul


Andreea Bododel a făcut furori cu formele sale încă de când a apărut la brațul lui Tiberiu Bălan, celebrul fotbalist de la noi din țară. După divorț însă, în anul 2015, frumoasa brunetă a dispărut din lumina reflectoarelor și i s-a dedicat complet fiului său.


Andreea Bododel este un model de succes în România. Formele pe care le posedă au făcut-o să se remarce pe oriunde a trecut, iar de-a lungul timpului presa a mai scris despre ea că este implicată în diverse relații cu bărbați cunoscuți, dar nimic nu s-a concretizat.

Citește și: Iti mai amintesti de "Pisi" din Inima de tigan? Cât de schimbată este Dana Hauer la 12 ani de la rolul care a făcut-o celebră

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mini tattoos ???? @poshtattoos.ro

A post shared by Andreea Bălan (@andreeabododel) on

Imaginile pe care le publică pe contul de Instagram arată că este o femeie care știe să se facă plăcută și care are grijă de felul în care arată.

Despre Andreea Bododel s-a mai vorbit intens în anul 2018 atunci când avea o relație cu Ionel Dănciulescu, s-a iubit și cu Liviu Vârciu, cu un antrenor de fitness și recent s-a speculat că ar avea o relație cu un concurent care a devenit celebru datorită unui show matrimonial. 

Despre Andreea se poate spune însă un lucru clar: este o femeie frumoasă, cu forme apetisante, care poate cuceri orice bărbat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#holachicos ????

A post shared by Andreea Bălan (@andreeabododel) on

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies