Andreea Bostănică, ironizată de urmăritorii TikTok: „Ai tupeu sa te postezi fără edit?”


Andreea Bostănică are 4 milioane de urmăritori pe TikTok și aproape 1 milion pe Instagram. Unii  internauți au luat-o la rost, pentru că își editează prea mult imaginile. 


Recent, Andreea Bostănică a postat mai multe videoclipuri din timpul vacanței petrecute în Dubai. Urmăritorii de pe TikTok au fost atenți la fiecare detaliu și n-au ratat ocazia să o ironizeze, după ce au vizionat un video în care Andreea se află pe o barcă. 

„Știre de ultima oră! Andreea bostanică a căzut de pe barcă încercând să facă un tiktok! Urmatoarele imagini vă pot afecta emoțional!”, „Am crezut că ai pățit ceva, zâna mea”, „Te-ai lăsat de școală?”, sunt doar câteva reacții.

 

 

@andreea_bostanica

 

♬ оригинальный звук - ❤️Милена❤️

 

Unii internauți au taxat-o și pentru faptul că își editează prea mult pozele pe Instagram. 

„Photoshopul lovește din nou”, „Ai tupeu sa te postezi fără edit?”, „Vezi, viața mea, că ți-ai editat degetul”, au comentat utilizatorii platformei de socializare. 

 

Andreea Bostănică și-a câștigat popularitatea în calitate de cântăreață și vlogger. Originară din Republica Moldova, tânăra cântăreață a devenit rapid cunoscută și în România, în mare parte datorită contului de TikTok, dar și a canalului de YouTube, unde are peste 600.000 de abonați. 

 
Recent, Andreea Bostănică și  Antonio Pican au filmat un videoclip împreună. După ce au văzut un mic fragment, fanii se întreabă dacă tinerii se vor săruta. TikTok-ul postat de tânăra cântăreață a devenit viral, adunând nu mai puțin de 2 milioane de vizionări în doar două zile. 
@andreea_bostanica

“Bate ra-ta-ta, inima… ❤️” soon cea mai ???? piesă!

♬ sunet original - Andreea Bostanica
 
 
 

Sursă foto: Instagram/ Andreea Bostănică 

Vezi și: Andreea Bostanică și mama ei, provocarea TikTok

  • Andreea Bostănică în Dubai

related posts

Modifică setările cookies