Andreea Bostănică, luată la rost după ce a pozat într-o rochie scurtă cu spatele gol: „E prea de tot”


Andreea Bostănică și-a câștigat popularitatea în calitate de cântăreață și vlogger, iar în prezent are peste 4 milioane de urmăritori pe TikTok și aproape 1 milion pe Instagram. Tânăra în vârstă de 18 ani știe cum să-și surprindă fanii. 


Postările Andreei se bucură de mii de like-uri pe rețelele sociale. Originară din Republica Moldova, tânăra cântăreață a devenit rapid cunoscută și în România, în mare parte datorită contului de TikTok, dar și a canalului de YouTube, unde are peste 600.000 de abonați. 

În mediul online, Andreea mai este numită „Regina TikTokului”, pentru că a reușit să adune o comunitate de peste 4 milioane de urmăritori pe această rețea socială, mai mult decât Iuliana Beregoi, Nicole Cherry sau Dorian Popa. 

Recent, Andreea Bostănică și-a uimit fanii când a pozat într-o rochie scurtă cu spatele gol. Mai mulți urmăritori au luat-o la rost, considerând că ținuta este prea îndrăzneață. 

„E prea vulgară rochia pentru așa vârstă. Cred că trebuie să fii mai modestă sau faima te-a făcut așa de vulgară. Vocea e super, iar ținutele vulgare lasă de dorit. E prea de tot”; 

„Cam fuge rochia…”

„Nu-ți pare cam prea decoltată? Dar în fine ești superbă”;

„Prea scurtă fustița @andreeabostanica”; 

Alții au apreciat ținuta și au complimentat-o pe Andreea: „Ești superbă, iar rochia ta e genială, de unde ai cumpărat-o?”, „Kylie Jenner de România ești”, ”Cea mai frumoasă ființă de pe acest pamânt”, „O adevărată regină”. 

Andreea Bostănică face furori pe TikTok, mai ales când dansează pe manele. Recent, un video în care își unduiește corpul, fiind într-o ținută cu abdomenul la vedere, a adunat peste 2 milioane de vizualizări. 

@andreea_bostanica

????????

♬ sunet original - blondumusic シ

 

Sursă foto: Instagram/ andreeabostanica

Vezi și: Andreea Bostanică și mama ei, provocarea TikTok

related posts

Modifică setările cookies