Andreea Esca, despre comunicarea virtuală dintre oameni în pandemie: „Nu există mai mult hate decât love”


Andreea Esca vorbește în premieră despre un subiect sensibil născut în pandemie: neîncrederea oamenilor în măsurile de protecție anti-Covid și în efectele pandemiei însăși. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a fost ea însăși ținta atacurilor internauților după ce a dezvăluit că a avut Covid-19.

Tag-uri:

Andreea Esca a fost prima invitată a emisiunii Mihai Petre Show, realizată de coregraful Mihai Petre pe YouTube. Cei doi au dezbătut o serie de subiecte la zi, printre care și comunicarea tot mai grea dintre oameni în timpul pandemiei de coronavirus. Fostul prezentator de la Românii au talent a sugerat că există multă ură în comunicarea din social media și a vrut să știe cum vede Andreea Esca această realitate.

Nu există mai mult hate (ură – n.red.) decât love (iubire – n.red)”, a replicat jurnalista. „Diferența este că noi vedem numai hate-ul pentru că este mult mai mult hate exprimat. Niște oameni ca mine, ca tine, ca el, care ar vrea să zică ceva de bine, nu scriu. Tu scrii, tu comentezi la lucruri? Eu scriu, comentez la lucruri? Nu. Cei care scriu și comentează sunt cei care sunt pe varianta hate. 

Și atunci ție ți se par foarte mulți, pentru că numai pe ei îi vezi. Dacă ar fi de-adevăratelea și toți cei care au o părere bună ar scrie, în paralel cu toți cei care au o părere rea, ai vedea, dintr-o dat[, că aceștia cu hate-ul ar rămâne 1%-2%”, a explicat Andreea Esca.

Prezentatoarea Știrilor PRO TV, care a fost diagnosticată cu Covid-19 și s-a vindecat, a vorbit și de momentul în care oamenii au criticat-o, în mediul online, pentru această dezvăluire. Mulți consideră că Andreea Esca și-a fabricat boala.

Nici acești oameni din online, și nici noi doi, nu am fost puși niciodată în situația în care suntem acum. Această pandemie a modificat complet felul în care oamenii au început să reacționeze. Adică ne-a dat peste cap pe absolut toți. Unii am reacționat într-un fel, alții în alt fel. Nu avem noi cum să coordonăm asta sau cum să ne explicăm… 

Ce s-a întâmplat în online este tocmai faptul că noi nu i-am văzut decât pe ei. Oamenii aceia care au fost afectați, au înțeles despre ce era vorba, care nu aveau nimic de spus, m-au sunat. Nu sunt tipul de oameni care să-și spună părerile în scris, pe un Facebook (…) Nu au fost atât de mulți. Au fost doar foarte vizibili, pentru că ceilalți nu vor să fie vizibili”, a mai spus știrista.

Andreea Esca și Mihai Petre au dezbătut multe subiecte interesante în emisiunea de pe YouTube. O găsiți integral AICI.

Fotografii: PRO TV/Mihai Petre Show

Vezi și VIDEO: 11 lucruri pe care nu le știați despre Alexandra Dinu de la Românii au talent

FULLSCREEN
Andreea Esca, despre comunicarea virtuală dintre oameni în pandemie: „Nu există mai mult hate decât love”
  • /

related posts

Modifică setările cookies