Andreea Esca, despre fiica ei: “Mi se pare că e un tânăr adult plăcut”


Andreea Esca este mândră de fiica sa Alexia, care la 19 este o tânără admirată de o generație întreagă de adolescenți. Este studentă la Londra, influenceriță pe Instagram și are deja propriile sale proiecte. 


Prezentatoarea Știrilor Pro TV are un feedback pozitiv de la persoanele care au întâlnit-o până acum pe Alexia Eram.

“Sunt foarte bucuroasă că e un om extrem de muncitor și în același timp îmi pare și rău. Mi se pare că e un tânăr adult plăcut. Când mă întâlnesc cu oameni care au lucrat cu ea spun că e o prezență plăcută, ceea ce îmi face mare plăcere. Asta e important, să fii un om sociabil, plăcut, să lași impresie bună pe unde treci”, spune Andreea Esca pentru perfecte.ro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca) pe

Andreea Esca spune că nu ar avea nimic împotrivă dacă Alexia și-ar face tatuaje sau piercinguri. “Nu contează dacă aș lasă-o sau nu, până la urmă face ce vrea, are 19 ani. Cel mult pot să îi dau un sfat, să îi spun dacă îmi place sau nu îmi place. În final decizia e la ea”, spune vedeta Pro TV.

Ca și fiica ei, care este o adevărată influencerita, Andreea Esca este pasionată de rețelele de socializare. “Stau foarte mult pe Instagram, mai puțin pe Facebook, sunt dependentă de telefon, în general”.

 

related posts

Modifică setările cookies