Andreea Esca, detalii inedite din vacanță: ”Mi-era dor să-mi fie cald iarna”


De Sărbători, Andreea Esca a avut parte de o vacanță exotică, la malul mării.


Alături de soțul ei, dar și de cei doi copii și de Mario Fresh, iubitul Alexiei, vedeta PRO TV a petrecut vacanța în Sharm el-Sheikh, una dintre cele mai populare stațiuni din Egipt.

La întoarcere, Andreea Esca a povestit, pentru revista www.alistmagazine.ro, despre sejurul încântător de care a avut parte.

”Dacă vreți o destinație nu departe de casă, unde să fie cald în miezul iernii, dar și accesibilă ca preț, Egiptul este clar o opțiune. N-am mai fost în Sharm El Sheik de mulți ani, pentru că prietenii mei veneau mereu cu “frica de atentate”. Ei bine, anul acesta, am hotărât să mergem fără ei, pentru că eu chiar cred că mori atunci când trebuie să mori și pentru că mi-era dor să-mi fie cald, iarna:).

Așa că ne-am luat copiii și pe iubitul Alexiei și am plecat în Sharm să petrecem acolo Crăciunul. Cum am o agenție de turism foarte aproape de casă, m-am lasat pe mâna ei. În 3 ore eram în Sharm, iar, după 30 de minute de la aterizare, făceam poze pe marginea unei piscine, într-un loc unde temperatura este în jur de 26 de grade în perioada sărbătorilor de iarnă. Viață!

Citiți, pe www.alistmagazine.ro, ce a făcut vedeta PRO TV în fiecare zi, dar și recomandările Andreei Esca pentru o vacanță perfectă în această zonă a  Egiptului.

Foto: www.alistmagazine.ro

related posts

Modifică setările cookies