Andreea Esca, petrecere surpriză de ziua ei. Cât de impresionant a arătat tortul


Andreea Esca a avut parte de o super surpriză din partea celor dragi. Vedetei PRO TV nici prin gând nu i-a trecut că prietenii plănuiesc un super party în cinstea ei.


După jurnalul de la ora 19.00, Andreea Esca a crezut că va merge să sărbătorească printr-o cina liniștită alături de soțul său. Mare i-a fost mirarea când, ajunsă la restaurant, a văzut ditamai gașca de prieteni. 

Prezentatoarea Știrilor Pro TV a fost foarte emoționată de gestul acestora și a prezentat totul în story-urile de pe Instagramul său.

"O surpriză reușită pusă la cale de familie și prieteni. Ne-am plimbat cu vaporașul pe Lacul Herăstrău ca atunci când eram mică, am dansat, mâncat și petrecut cum știm noi:) . Încă deschid lozurile primite de la Pavel Bartos. 70 la sută sunt deja deja câștigătoare :))) sunt foarte fericită că am atât de mulți prieteni și mai ales că mulți dintre ei îmi sunt și colegi. E atât de plăcut să lucrezi cu oameni care îți sunt dragi. Și faptul că la vârstă lor și copii au chef de ziua mea, e și mai plăcut. Le mulțumesc!", a spus Andreea Esca pentru perfecte.ro.

Tortul  de la petrecere a fost cu adevărat spectaculos  - pavlova a fost aranjată sub forma numelui vedetei. 

Andreea Esca a avut chiar și o piñata, pe care a zdrobit-o cu mare bucurie. 

Și Alexia, fiica ei, i-a fost alaturi, într-o superbă rochie roz.

“E foarte bine la 47 de ani. Normal, era mai bine când am împlinit 27, dar e bine și acum, ce să fac?! Mama avea o vorbă: << De bătrână nu ai ce să faci, la un moment dat ești bătrână. Dar poți să nu fii grasă:) >> ”,  a spus Andreea Esca în emisiunea lui Catalin Măruță. 

Mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

related posts

Modifică setările cookies