Andreea Esca, schimbare de look. Cum a apărut vedeta la Untold


Coafura Andreei Esca este celebra în toată România. Vedeta își poartă părul tuns bob încă de la prima apariție la pupitrul Știrilor Pro TV.


Prezentatoarea de la Pro TV a fost ani de zile șatenă, după care a îndrăznit să își facă o schimbare de look: a trecut la blond. Însă a rămas fidelă coafurii bob.

Cu ocazia festivalului Untold vedeta a făcut însă o modificare radicală: pentru câteva zile a spus adio bob-ului ei clasic pentru două codițe împletite super cool. 

De fapt, aceste codițe cu fâșii  colorate sunt coafura preferată a participantelor de anul acesta de la Untold.

Și Alexia, fiica Andreei Esca, și-a făcut deja celebrele codițe.

 

O alta vedetă care s-a îndrăgostit de acest trend în materie de coafură este Adelina Pestritu.

Andreea Esca a mărturisit într-un interviu pentru perfecte.ro că de abia a fost convină să își schimbe culoarea.

"Nu știu cum m-a convins, am aceeași coafeză de la 19 ani. Prima oară am fost la coafor la 19 ani. Coafeza îmi spunea de mulți ani să mai deschidem puțin nuanță. Eu, blonda? Doamne, mi se părea ceva exclus. Nu știu cum m-a păcălit, cred că mi-a făcut niste șuvițe. Mi-a spus că de la o anumită vârstă nu trebuie o culoare închisă pentru că te înăsprește. Acum m-am obișnuit cu această culoare", spunea Andreea Esca.

"Mi-aș face culoarea mea naturala și mi-aș lăsa parul lung. Eu am avut părul lung foarte mulți ani, era foarte frumos, lung și des. Era foarte greu de avut grijă de el, pentru că nu mă duceam la coafor. Când îl spălam, nu mă mai puteam ridica din cadă: când ridcam părul, având o tonă de apă în el, nu mai ținea gâtul să îl ridic", povestea vedeta.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

Vezi si: Alexia Eram, revedere emoționantă

related posts

Modifică setările cookies