Andreea Esca și-a descoperit talentul de hairstylist: l-a tuns pe fiul ei, iar fanii sunt uimiți de rezultat


De când Romania este în carantină, mulți își descoperă talente ascunse sau pasiuni noi. Nici Andreea Esca nu face excepție :)


Atunci când nu prezintă jurnalul de seară de la Pro TV, Andreea Esca este acasă, în izolare, cu familia sa. Și cum coafoarele sunt închise, vedeta a făcut pe hairstylistul cu fiul ei, Aris. Vedeta l-a tuns și apoi l-a fotografiat, dupa care i-a întrebat pe fanii ei dacă le place rezultatul “tunsorii de izolare”. 

“Păi n-am ales eu foarfeca de pe tăviță ? Iată! Mi-a ieșit????? #frumosulmeuefrumosoricum “

Evident, Andreea Esca a primit o mulțime de complimente pentru noul ei talent :)  

 

Vedeta PRO TV a povestit, mai demult, pentru perfecte.ro cum a fost prima sa experiență la coafor și cum s-a hotărât să se facă blondă.

"Nu știu cum m-a convins, am aceeași coafeză de la 19 ani. Prima oară am fost la coafor la 19 ani. Coafeza îmi spunea de mulți ani să mai deschidem puțin nuanța. Eu, blondă? Doamne, mi se părea ceva exclus. Nu știu cum m-a păcălit, cred că mi-a făcut niste șuvițe. Mi-a spus că de la o anumită vârstă nu trebuie o culoare închisă pentru că te înăsprește. Acum m-am obișnuit cu această culoare", spune Andreea Esca.

Prezentatoarea Știrilor PRO TV se gândește cu nostalgie la vremurile în care avea părul foarte lung. "Mi-aș face culoarea mea naturală și mi-aș lăsa părul lung. Eu am avut părul lung foarte mulți ani, era foarte frumos, lung și des. Era foarte greu de avut grijă de el, pentru că nu mă duceam la coafor. Când îl spălam, nu mă mai puteam ridica din cadă: când ridicam parul, având o tonă de apă în el, nu mai ținea gâtul să îl ridic" :)

 

 

related posts

Modifică setările cookies