Andreea Marin: " Am avut Covid-19. Trebuie să fim puternici"


Andreea Marin s-a vaccinat în urmă cu 5 luni cu Astra Zeneca şi a avut reacţii adverse destul de grave, două zile de stat în pat și dureri puternice în tot corpul. 


A făcut Covid-19 de curând, împreună cu iubitul ei, Adrian Brîncoveanu, și a mărturisit la o emisiune de televiziune, preluată fiind de Click, cum a trecut prin aceste probleme. 

“Am fost puţin bolnăvioară în ultima perioadă şi am stat acasă. Nu e nici un secret, nu sunt genul care să dea sfoară-n ţară la orice afecţiune pe care o are. Am trecut prin experienţa Covid-ului. Nu e o experienţă plăcută, dar probabil am avut una dintre cele mai uşoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin. Am stat doar câteva zile la pat, am avut simptome de gripă. Am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat şi mare parte dintre noi s-au îmbolnăvit. (...)Probabil s-a transmis şi foarte uşor această variantă a Covid-ului, de la unul la altul, şi uite aşa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă. Nu e o experienţă plăcută, asta este."
 

"Când am ajuns la spital ulterior ca să îmi fac analizele, să mă asigur că totul este foarte bine pulmonar, şi vorbind acolo cu medicii am înţeles cât de mare este diferenţa şi cât de mult contează să fii vaccinat. E o concluzie deja trasă de medici, nu doar la nivel naţional, ci şi mondial, faptul că ajung mult mai puţini bolnavi, procentul e infim, care au făcut vaccin, în stadii grele ale bolii."
 
 
"(...) Câteva zile am stat la pat pentru că am avut simptomele unei gripe cu dureri de cap, de corp, de muşchi, temperatură, dureri de gât. În fine, am trecut şi prin asta! Am urmat tratamentul, am făcut ceea ce trebuie. M-am tratat aşa cum se cuvine, i-am păzit pe cei din jur, izolându-mă. Anterior fiica mea a fost bolnavă, precum ştiţi deja. Ce să zic, asta e perioada pe care o trecem, dar pe de altă parte e responsabilitatea noastră să facem ce ne stă în putinţă, să avem grijă şi de sănătatea noastră şi de a celor din jur. Recomand masca, să nu ne îmbulzim în locuri în care este prea multă lume… Eu am ales să fac vaccinul şi am văzut clar din această experienţă cât de mult a contat şi faptul că am făcut o formă uşoară, faţă de ceilalţi care nu aveau vaccinul făcut! Concluzia mea nu e nevoie să o îmbrăţişeze nimeni. E pur şi simplu concluzia mea! (...) Violeta nu a stat acasă, dar am fost amândoi în aceeaşi oală (n.r.: iubitul Andreei), ca să spun aşa. Am trecut prin boală amândoi, dar acum suntem liberi. Am avut grijă unul de celălalt! Am depăşit în paralel acest impas. Trebuie să fim puternici!”

Vezi și: Mamuții sunt readuși la viață!

related posts

Modifică setările cookies