Andreea Marin, criticată de fani după ce a pozat provocator, într-o rochie mini: "Dacă ar fi o femeie decentă nu ar stă așa pe scaun!"


Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete din România. Totuși, a  reușit să stârnească un val de reacții negative pe rețelele de socializat, după ce a publicat o fotografie sexy.

Tag-uri: #Andreea Marin

Într-o rochie neagră, foarte scurtă, cu decolteu și sandale cu toc înalt, Andreea a pozat provocator în timp ce stă așezată pe un scaun roșu. 

"This is how I feel today!"( Așa mă simt astăzi) a scris Andreea alături de foptografia sexy.  Cu mii de aprecieri pe Instagram și Facebook, imaginea a reușit, însă, să stârnească indignare în rândul admiratorilor ei, care au criticat-o pe internet. 

 

 

"Nu te poci, Andreea! Aia nu e poziție demnă pt o femeie,mai ales când este în rochie. Grijă!",  i-a scris cineva.

"Dacă ar fi o femeie decentă nu ar stă așa pe scaun, picioarele mai strânse! O doamnă are întotdeauna grijă la ținută!" , i-a transmis un alt internaut. 

"Ești o femeie puternică și frumoasă. Prin poziția această nu arăți acest lucru.....", a mai comentat cineva. 

Cei mai loiali sustinători ai Andreei Marin i-au luat imediat apărarea vedetei: 

"Mă tot uit la poză și nu înțeleg, domnule, ce are lumea cu poziția?!Adică ar trebui să stea cu picioarele că reginele așa într-o parte...sau?D" ,  "Ești faină, ce te tot ascunzi după cămășile acelea închise până în gât, și fuste și pantaloni largi. Și nu pari frivolă, nu ești vulgară, inteligența ți se vede în privire.", sunt câteva dintre comentariile admiratorilor ei.  

Vedeta în vârstă de 44 de ani pare să dețină secretul tinereții veșnice. 
Adevărul este că vedeta nu-și arată deloc vârsta. Se laudă cu o siluetă de invidiat și o față curată, fără riduri.  Pe plan sentimental, este împlinită. De 2 ani se iubește cu consulul României în Libia, Adrian Brâncoveanu, care este cu 10 ani mai tânăr decât ea. 
 
sursa foto: FACEBOOK
 
FULLSCREEN
Andreea Marin, criticată de fani după ce a pozat provocator, într-o rochie mini: "Dacă ar fi o femeie decentă nu ar stă așa pe scaun!"
  • /


related posts