Andreea Marin, de nerecunoscut! Schimbare radicală de look


Andreea Marin, de nerecunoscut. Artista a uimit aseară audiența, la un eveniment monden, cu o schimbare de look surprinzătoare. Zâna “Surprizelor” a apelat astfel la o schimbare de look radicală! 
  


Andreea Marin, de nerecunoscut! A purtat o perucă din păr natural, în nuanța blond nisipiu.

GALERIA FOTO MAI JOS!

Chiar și vedeta a fost uimită de faptul că a trecut la început neobservată! Iată ce spune chiar ea, pentru Perfecte.ro, despre această schimbare îndrăzneață pe care nu ar face-o însă în viața de zi cu zi!


 
“Mi se pare minunat că am intrat aici, la eveniment, și prea puțină lume m-a recunoscut! Ca femeie mi se pare interesant să mă joc cu look-ul meu, cu culoarea părului, cu culorile pe care le folosim în machiaje… De ce nu? Însă fără excese! Nu sunt omul exceselor! Sunt mai degrabă dedicată stilului clasic însă iubesc această echipă, echipa fetelor care au schimbat mult în ceea ce privește imaginea femeilor, fie că sunt cunoscute, fie că apar la TV sau nu, nu are nicio importanță!  Am intrat în acest joc. Nu aș face această schimbare radicală  în realitate, rămân fidelă culorii pe care Dumnezeu mi-a hărăzit-o! Până la urmă a știut El ce face, cred eu!”, spune Andreea Marin.

FULLSCREEN
Andreea Marin, de nerecunoscut! Schimbare radicală de look!
  • /

related posts

Modifică setările cookies