Andreea Marin, detox cu produse naturale preferate de vedetele de la Hollywood


Andreea Marin este deosebit de atentă în ceea ce privește alegerile pe care le face pentru starea de bine a organismului. 


Stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat în urmă cu mai mulți ani a inclus proceduri de detoxifiere recomandate și supravegheate de specialiști.

De ceva timp, vedeta folosește zilnic produse naturale create de celebrul nutriționist italian, Gianluca Mech, preferate inclusiv de celebrități de la Hollywood.
 
Apreciez produsele de detoxifiere și dietă ale lui Gianluca Mech. Au la bază 28 de studii de specialitate ce le dovedesc eficiența. Îi urmez sfaturile de un an și mă simt tare bine”, declară Andreea Marin.

Andreea Marin recurge la cură de detoxifiere, o dată, cel mult de două ori pe an, într-o clinică de specialitate de la Brașov, însă continuă să aibă o dietă echilibrată și acasă, zi de zi, iar un supliment alimentar creat de Gianluca Mech îi este un sprijin de nădejde. Este vorba de un sirop din plante.
 
“Gianluca Mech mi-a recomandat un produs eficient, cu care poți face detox la tine acasă, mai ales atunci când urmezi și un regim de slăbit. Se toarnă 3 căpacele din acest lichid într-o sticlă de un litru și jumătate de apă, care se bea pe parcursul întregii zile. Acesta conține extracte din 40 de plante, cea mai importantă fiind o algă, numită Durvillaea Antartica, care are capacitatea de a absorbi toxinele din corp și a le elimina. Suplimentul alimentar acționează în sprijijnul nostru și în alte direcții, mie mi-a intrat în obicei să îl folosesc zi de zi. Digestia cu ajutorul lui e mult mai ușoară”, mai spune Andreea Marin.
 
Supliment alimentar a fost astfel creat de Gianluca pentru a avea o acțiune eficientă de purificare mulțumită acidului alginic care este extras din algele antarctice. Acestea favorizează absorția și eliminarea substantelor nocive ale radicalilor liberi, contracarează excesele unei alimentații incorecte și efectele nocive ale poluării asupra corpului nostru și este recomandat în special în curele de slăbire.

related posts

Modifică setările cookies