Andreea Marin, dezvăluiri din viața de familie. Cum se înțelege iubitul ei cu Violeta


Andreea Marin are 44 de ani, iar iubitul ei doar 33 de ani. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, se înțeleg minunat și își fac planuri de viitor.

Tag-uri:

Andreea Marin locuiește împreună cu fiica ei și cu iubitul, Adrian Brâncoveanu de aproximativ un an.  CEi trei se comportă ca o adevărată familie, după cum mărturisește vedeta.

 „Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său.

Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură așa ca mamă și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi. Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate. E plăcut! Avem o casă veselă.

Plănuim și o vacanță în 3, dar încă nu am ales o vacanță, știu că vom alege un loc însorit.”, , a declaart Andreea Marin pentru Viva.

 

Andreea Marin a declarat, mai demult, pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la PRO TV, că are o relație excelentă cu fiica sa. „Este cea mai bună prietenă a mea. Și deja e mare, are simțul umorului.

Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaștri față de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea și mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieșim în parcuri. Avem grijă de animalele noastre, grădinărim împreună. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place și pianul. pe plan artistic moștenește câte ceva și de la mine, și de la tatăl ei. E firesc să fie așa”, a mai spus Andreea Marin. 

 

Vezi și : 

 

related posts