Andreea Marin, în costum de baie la 45 de ani. Rar se lasă fotografiată așa. Foto de senzație cu vedeta


Andreea Marin se numără printre personalitățile tv de la noi din țară care sunt un etalon de profesionalism, curaj, încredere și tot ceea ce înseamnă un om de televiziune.


Deși nu a mai apărut de ceva timp la tv, vedeta păstrează legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare, iar recent le-a făcut o surpriză și a postat o imagine în costum de baie.

Nimic mai frumos, au spus toți cei care au văzut poza. Andreea Marin are o mulțime de oameni care o apreciază și care o urmăresc, iar valul de comentarii frumoase nu a întârziat să apară.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunny Funny Saturday! ????

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Recent, vedeta a fost în vacanță în Croația. 

„Croația, primele zile pe munte, într-un peisaj ireal cu cascade, lacuri cu apă limpede, păsări și pești parcă din rai, cărări și urcuș în inima muntelui săpat de timp, de vânt și de ape - parcul din patrimoniul UNESCO @plitvicelakesnp e o comoară, pur și simplu. 

Ce să vă spun de curățenie, disciplină, grijă extraordinară pentru sănătatea oaspeților, dar cu o discreție care îți alungă stresul impus de Covid... Case din lemn destinate cazării, clădite în mijlocul pădurii cu atâta bun gust, că în mod firesc te întrebai dacă nu ai vrea sa trăiești o veșnicie acolo. Mâncare simplă, sănătoasă. Frumusețe fără limite”, a scris Andreea Marin în iulie pe Facebook.

Sursă foto: Instagram

FULLSCREEN
Andreea Marin, în costum de baie la 45 de ani. Rar se lasă fotografiată așa. Foto de senzație cu vedeta
  • /

related posts

Modifică setările cookies