Andreea Marin, în ipostaze în care nu a mai apărut până acum: cum face aerial yoga


Andreea Marin și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu cele mai noi postări. Aflată în vacanță în Bali, vedeta a testat un sport nou.


Fosta prezentatoare tv a încercat, într-un cadru paradisiac, aerial yoga  - o formă de aerobic care îmbină mișcări din yoga și gimnastică, în timp ce ești suspendat în aer. La 45 de ani, Andreea Marin arată și se mișcă spectaculos. Vedeta și-a surprins fanii cu flexibilitatea sa: în imaginile de pe Instagram Andreea Marin apare în câteva poziții nu tocmai ușor de executat.

 

“Ambiție, mult sport, un începător în yoga nu poate să ajungă la acest nivel de performanță. Deci Andreea încă o dată ne demonstrează că nu există nu se poate. Succes în continuare pe plan profesional, sentimental”, i-a scris o admiratoare.

“O experiență extraordinară trăită azi, în Bali, și știți că nu folosesc acest cuvânt prea des, nu-mi place să exagerez în niciun chip. Locuim în Ubud, în inima pădurii, într-un loc parcă desprins din rai, nici nu am bănuit ce alegere incredibilă am făcut, pe baza unor imagini care nu exprimă fidel realitatea, nu poate fi descrisă nici în cuvinte! 

Pacea deplină, echilibrul, înțelepciunea, frumusețea naturală și căldura umană sunt vorbele ce creionează portretul acestui loc de poveste. Ne trezim fără ceas între 5 și 6 dimineața, odată cu gâzele, cu cocoșii ce se aud de departe, cu păsările cu glasuri minunate ce și-au făcut cuib chiar lângă terasa noastră, cu freamătul pădurii uriașe și susurul râului ce-i răcorește rădăcinile. 

La 8, începem ziua cu yoga, dar azi am ales să începem la 7 cu o noua încercare, ceva ce nu am mai experimentat: aerial yoga. 

 

Am început anul cu dreptul, cu promisiunea de a avea grijă mai mult de echilibrul minte, trup și suflet, cu mintea deschisă spre nou, spre descoperirea minunilor acestei lumi ce ne pot ajuta sănătatea, sufletul, spiritul”, a spus Andreea Marin pe Facebook.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

Mia multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos: 

 

related posts

Modifică setările cookies