Andreea Marin, la spital pentru analize de rutină. Ce i-au spus doctorii


Andreea Marin a învățat să țină totul sub control, iar stare de sănătate este unul dintre lucrurile esențiale în viața ei. Vedeta de televiziune și-a verificat inima și și-a făcut analize de rutină, cu câteva luni înainte să împlinească 45 de ani.


45 de ani este o bornă pentru Andreea Marin, un punct de bilanț și un reper pentru sănătatea ei. Vedeta și-a făcut un control amănunțit al stării de sănătate, iar concluzia medicilor a fost că trebuie să o lase mai moale cu stresul.

„Mi-am verificat inima azi, știu că e energică și trăiește din plin, dar cum sunt atât de mulți oameni tineri ce au probleme cardiace din cauza stresului și a ritmului de viață alert, nu pot spune nici eu că sunt departe de toate astea. Testul de efort nu indică probleme. Ecografia, la fel. Să vedem ce spune aparatul la care sunt cablată până mâine seară, care mă monitorizează fără oprire timp de o zi. În rest, alte investigații mi-au arătat că pot sta liniștită, atâta vreme cât reduc stresul, las somnului orele ce i se cuvin, mă hrănesc sănătos și fac sport. Mă apropii de 45 de ani, vreau să-i întâmpin cu bine”, a scris Andreea Marin pe contul ei de socializare.

FOTO: Andreea Marin Facebook

Andreea Marin, probleme cu inima în 2018

Andreea Marin a tras o sperietură în vara anului trecut, când a ajuns la spital. În urma unui control, medicii au constatat că vedeta are probleme cu inima. Andreea Marin a reacționat pe Facebook.

„Oameni dragi, zilele astea sunt un roboțel cablat prin multe fire, agățate permanent de corpul meu și conectate la un aparat prietenos, menit să-mi monitorizeze inima. Mi-ați tot dat emoții în ultimii 25 de ani, dar știu, știu, și eu vouă… așa că voi sta liniștită și nu vă speriați că nu mă găsiți la telefon, mail sau … la ușă, iau o binemeritată pauză până redevin om normal.:) Un gând bun și sănătate, că-i mai bună decât toate! Mulțumesc pentru înțelegere și acest scurt răgaz. Iar echipei pentru grijă, pricepere și omenie.”

Vezi și: VIDEO Andreea Marin, vacanță cu iubitul în Grecia și Italia

Se iubește de doi ani cu un consul

Andreea Marin și-a refăcut viața după divorțul de medicul turc Tuncay Ozturk. Vedeta are o relație solidă cu Adrian Brîncoveanu, consulul României în Libia. Iubitul Andreei Marin este mai tânăr decât ea cu circa 10 ani. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani.

FULLSCREEN
Andreea Marin, la spital pentru analize de rutină. Ce i-au spus doctorii
  • /

related posts