Andreea Marin, mai sexy ca oricând în Bali! S-a lăsat fotografiată într-o rochie udă


La începutul acestui an, Andreea Marin a plecat într-o vacanță exotică, alegând ca destinație insula Bali, din Indonezia.


Celebra vedetă se află pe tărâm asiatic de aproximativ 10 zile, iar în urmă cu mai puțin de 24 de ore a postat pe Instagram mai multe imagini sexy din vacanța ei. În fotografii, Andreea Marin se află la o cascadă și este îmbrăcată cu o rochie mulată, care este udă, deoarece artista a intrat în apă, iar pe sub acest accesoriu vedeta nu poartă sutien.

„Bali - cum să descoperi comori ascunse ale naturii! Rețeta mea: închiriază un scuter, căci pe unde te sfătuiesc eu să hoinărești nu poți intra cu mașina, caută cu îndrăzneală cărări strâmte, nebătătorite, cu natură cât mai puțin imblânzită de om, lasă motorul să se odihnească acolo unde nu mai poate străbate și ia-o la pas, ascultă susurul apei și coboară pe pietre și podețe de bambus pâna la râu, urmează firul apei și la capătul lui vei descoperi o comoară: cascada ascunsă de ochii turiștilor. E numai a ta, lasă-te imbratișat(ă) de ea! N-o vei uita”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Vedeta a descris în continuare locația descoperită, afirmând că este ca un colț de rai: “O cascadă descoperită într-un loc virgin, unde turiștii nu ajung decât întâmplător, căci trebuie să te aventurezi pe un teren accidentat, greu de parcurs, dar care atrage temerarii, căci simți că natura cu chip de junglă ascunde ceva prețios la capătul căutării. Am ajuns hoinărind cu motorul pe cărări nebătătorite de munte, până într-un loc unde nu mai puteam înainta. Am urmat pietrele așezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă de unde auzeam susurul unui râu, i-am urmat cursul prin natura sălbatică, zgomotul apei se întețea și am bănuit că acolo se ascunde o comoară: un colț de rai”.

foto: Instagram Andreea Marin

Vezi și: Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cine este și cum arată actualul ei iubit

FULLSCREEN
Andreea Marin, mai sexy ca oricând în Bali! S-a lăsat fotografiată într-o rochie udă și fără sutien
  • /

related posts

Modifică setările cookies