Andreea Marin, mesaj emoționant de Crăciun. Cum se simte vedeta operată recent


Andreea Marin și-a sensibilizat fanii care o urmăresc pe Instagram cu un mesaj care le-a ajuns direct la inimă. 


Vedeta care este urmărită de 250.000 de oameni pe Instagram le-a mărturisit tuturor ce sentimente trăiește de sărbători. 

"Iubesc sărbătorile de iarnă acasă. Poate pentru că viață mea înseamnă o continuă călătorie, pentru mine Crăciunul acasă e tot ce poate fi mai frumos. Va îmbrățișez cu inima!",  a scris Andreea alături de o fotografie simpatică. 6000 de aprecieri și peste 100 de comentarii a strâns postarea vedetei.

 

 

În urmă cu o lună, Andreea a fost operată de urgență într-o clinică din capitală. Vedeta a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul coloanei. 

„Sunt bine, voi fi și mai bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune, dragii mei, nu vă pot răspunde încă individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar mă voi odihni și îmi voi recăpăta forța, promit. Deja zâmbesc, deci sunt bine. Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum ... voi zbura.? Eu sunt optimistă, fiecare pas în direcția bună e important, dar nu voi înceta nici să critic, în spirit constructiv. Doar vorbind liber și obiectiv despre realitate o putem schimba. Sănătate, că-i mai bună decât toate!' a scris Andreea Marin, pe pagina ei de Instagram.related posts