Andreea Marin, mesaj emoționant pentru fiica ei, Violeta: „Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză”


Andreea Marin privește cu recunoștință fiecare zi în care se trezește lângă fiica ei, Violeta, care a devenit o adolescentă adorabilă. Realizatoarea tv i-a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere. 


Andreea Marin a tratat-o mereu cu maturitate pe fiica ei, Violeta, dar nu se aștepta ca ea să crească atât de repede. Adolescenta a împlinit 13 ani și îi umple inima de bucurie în bucurie.

Atât erai de pitică, draga mea... Și chiar mai mică, un boț de omuleț, cândva... Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză, sufletul meu! La mulți ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!”, i-a transmis mama ei.

Realizatoarea tv mărturisea în 2018 că mereu i-a acordat Violetei libertate și dreptul la opinie, precum și o „doză de independență”, de care are nevoie fiindcă este„ o tânără descurcăreață”.

Am încurajat acest lucru, deși există și limite, pe care i le spun cu aceeași maturitate și îi explic de ce există aceste limite. O asigur mereu, de zece ori pe zi dacă e nevoie, de dragostea mea, iar ea trebuie să înțeleagă că mama nu e un stăpân al ei, nici măcar un gardian, ci un om care o ghidează în viață, așa cum se pricepe, spre binele ei”, dezvăluia Andreea Marin pentru Perfecte.ro.

Ana Violeta este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică și are o relație bună și normală cu tatăl ei. Cei doi petrec timp împreună și, înainte de pandemie, sărbătoreau în doi ziua de Sfânta Ana.

Fotografii: Andreea Marin Instagram

Vezi și VIDEO: Andreea Marin, inspirație pentru fiica ei

related posts

Modifică setările cookies