Andreea Marin, scrisoare deschisă către ministrul sănătății: „Vrem să ajutăm”


Andreea Marin, fondatoarea Asociației „Prețuiește Viața”, a lansat un apel către ministrul sănătății, Victor Costache, și ministrul de interne, Marcel Vela. Fosta realizatoare TV și-a oferit sprijinul în combaterea epidemiei de coronavirus din România.


Andreea Marin s-a adresat celor doi oficiali cu propunerea de a oferi ajutor în combaterea virusului care a îmbolnăvit până acum peste 70 de români. 

„Vrem să ne organizăm și intenționăm să atragem sprijin consistent acolo unde ne veți transmite că este nevoie cu prioritate. Persoane fizice, ONG-uri partenere și companii pot sprijini în campania pe care o generăm acum și o numim Prețuiește Viață!, dar și în afara ei. Pot oferi fie fonduri, fie voluntari, fie produse specifice de igienă, de îngrijire a pacienților sau a celor vulnerabili. 

Avem nevoie din partea dumneavoastră de o listă a necesităților pe care le considerați prioritare și care nu sunt de ajuns în sistem, pentru a lupta împotriva coronavirusului, atât în spitale, cât și în alte contexte, căci categoriile vulnerabile nu se află doar în instituții medicale”, se arată în scrisoarea publică dechisă transmisă de Andreea Marin. 

Vezi documentul complet AICI!

Citește și: „Sunt Andreea Marin și trebuie să știi că depresia nu e o vină, e doar o boală”

Ministrul Victor Costache a răspuns pozitiv solicitării venite din parte Andreei Marin, însă o întâlnire între cei doi nu se poate materializa deocamdată.

Toți miniștrii Guvernului Orban au intrat în carantină, după ce au fost dclarați suspecți de infectare cu noul virus. Doi parlamentari PNL, un senator și un deputat, au fost deja confirmați ca purtători de coronavirus.

„În urma publicării Scrisorii Deschise de mai jos adresată Ministrului Sănătății și Ministrului Afacerilor Interne, la scurt timp după postarea în spațiul public, Ministrul Sănătății, Victor Costache, m-a contactat în vederea unei discuții ce ar urma astăzi, aștept asadar sa revină și va voi tine la curent. Astăzi, mi-a fost cerut acceptul de a fi sunata și din partea Ministerului Afacerilor Interne, aștept cu interes”, a scris Andreea Marin înainte de aflarea deciziei de intrare în carantină a întregului Executiv.

Fotografii: AndreeaMarinOfficial

Vezi și VIDEO: Tom Hanks a confirmat că a avut rezultat pozitiv pentru coronavirus în Australia

related posts

Modifică setările cookies